0

Nema proizvoda u korpi

Select Page

Tiens Vision

4,620.00 рсд

Category: Tag:

Description

Tiens Vision – Najbolje iz Tiens-a za Vaše oči

Sve dok su oči u dobroj formi, ne treba im preterana nega jer se same odlično čiste, navlažuju i regenerišu. No, ipak ih često naprežemo preko njihovih mogućnosti. Tada one postanu crvene, suve ili naprotiv – preterano vodenaste.

Ovo nije samo razlog za nelagodu, već u većini slučajeva vodi ozbiljnijim bolestima. Dodatno, nakon navršenih 40 godina, počinju se pojavljivati prvi znakovi starenja. Zbog otvrdnuća leća, oči postepeno gube svoj fokus, što je zapravo mogućnost da se vide predmeti s različitih udaljenosti. Ovaj proces je neizbežan, ali se zato može odgoditi hraneći telo s pravilnim sastojcima.

TIENS Vision sadrži:

vitamine  (E, B2, beta-karotene), minerale (selenij, cink, bakar), jake antioksidanse (Goji bobice, borovnica) i bilje (afrički neven) koji imaju snažan učinak na oči.

Najvažniji sastojak – Goji bobice se koriste već hiljadama godina u tradicionalnoj kineskoj medicini. Kinezi vjeruju da ovo neverovatno voće osigurava dugovečnost.

One su poznate po svom delovanju na pomlađivanju, podizanju imuniteta te poboljšanju vida. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, Goji bobice također imaju zdravo delovanje na jetru i bubrege. Takođe u kineskoj medicini jetra je snažno povezana s očima. 

 

Koji su to sastojci Tiens Vision-a?

SASTOJCI TIENS VISION-a

Ovaj dodatak sadrži Goji bobice, jedne od najsnažnijih antioksidansa. Takođe sadrže 18 različitih aminokiselina, vitamin C, B vitamin, nezasićene masne kiseline, mikro- i makro-elemente i flavonoide. Kada se priča o njihovoj hranjivoj vrednosti, one spadaju u jedne od najhranjivijih voća na svetu.

Dodatno, Goji bobice su prirodan izvor zeaksantina. Zajedno s luteinom i poznatim beta-karotenom (provitamin A) zeaksantin je spoj koji se klasifikuje kao karotenoid.

Karotenoidi su organski biljni pigmenti čija prisutnost u ljudskom organizmu u potpunosti zavisi o njihovom unosu.  Mi nemamo kapacitet da bi ih sami proizveli.

Lutein i zeaksantin daju mnogim biljkama – voću, povrću, cveću – njhovu narandžasto-žutu boju.  

U ljudskom organizmu imaju dve važne uloge: neutrališu slobodne radikale i deluju kao žuti filter koji absorbira štetne ultraljubičaste zrake (UV). Oni predstavljaju prirodne sunčane naočare štiteći osetljivo, središnje područje mrežnice – zvano makula ili žuta pega.

TIENS vision također sadrži ekstrakt borovnice. Borovnica sadrži snažne antioksidanse te dodatno umiruje oči.

Zauzvrat, ekstrakt afričkog nevena, kao što pokazuju moderne naučne studije, sadrži mnogobrojne sastojke koji mogu sprečiti sindrom suvih oči te konjuktivitis.

Preparat također sadrži bakar, selenij, vitamin E i vitamin B1.

 

Koja su to delovanja Tiens Vision-a?

Delovanja Tiens Visiona su:

Sastojci koji se nalaze u preparatu:

– poboljšan vid,

– ublažava umor očiju, pomažu ublažiti simptome suvoće očiju i konjuktivitisa

– mogu pomoći pri odgađanju procesa starenja očiju,

– snižava rizik pojave makularne degeneracije vezane uz starost, katarakte (mrene) i retinitis, pigmentoze.

DOZIRANJE TIENS VISIONA

1 tableta na dan.

PREPORUKE ZA TIENS VISION

Preparat se naročito preporučuje osobama koje mogu osetiti nelagodu zbog preteranog rada za računarom, gledanja televizije ili čitanja.

 

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kienske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tiens Vision”

Your email address will not be published. Required fields are marked *