0

Nema proizvoda u korpi

Select Page

Description

MELEM PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA I GLJIVICA – NAJBOLJE  IZ EKO MELEMA

VIRUSNE BRADAVICE su mala područja dugotrajne infekcije koju uzrokuje vrsta HUMANOG PAPILOMA VIRUSA. Bradavice su raznovrsnog izgleda i nisu opasne, ukoliko se ne diraju ili iz nekih razloga se počnu menjati. Bradavice treba razlikovati od mladeža. MLADEŽI su lokalizovana podrucja kože pigmentirana melaninom—materijom koja koži daje boju. Humani papiloma virus (HPV) je uzročnik pojave bradavica, kondiloma, žuljeva i kurijeg oka.

EKO MELEM protiv VIRUSNIH BRADAVICA I GLJIVICA ima izraženo keratoličko dejstvo čime se uklanjaju postojeće bradavice i sprečava nastanak novih. Tretiranje bradavica neće oštetiti zdravo tkivo, pa se preporučuje da se melemom maže šire područje oko bradavica.

Prateći hiljade slučajeva došli smo do saznanja da bradavice kod dece nestaju u roku od 30-40 dana, a kod starijih osoba do 3 meseca. Kada je reč o kondilomima i kurijim očima taj proces je oko 4 meseca. Veoma je važno nastaviti sa upotrebom melema i kada virusne bradavice nestanu i to 15-20 dana. Tada smo sigurni da će koren virusa biti uništen, a tako i vraćanje bradavica onemogućeno.

Delovanje melema zasnovano je na aktivnim biljnim supstancama koje imaju prirodno antivirusno, antibakterijsko i antiseptičko dejstvo.

MIKOZE – Gljivice stopala ili gljivična upala stopala prouzrukuje crvenilo, svrab kao i pucanje i ljuštenje kože. Ova vrsta gljivica može napasti kožu na glavi, gde dolazi do stvaranja okruglih crvenih perutavih mesta, a isto tako i trbuh, gde izaziva svrab i oticanje kože. Gljivice stopala su najčešća gljivična infekcija kože. One napadaju više muškarce nego žene, verovatno zbog toga što muškarci nose većinom teške zatvorene cipele, a razvoju gljivica pogoduje topla i vlažna podloga.

Gljivice stopala se u većini slučajeva manifestuje samo crvenilom , svrabom i ljuštenjem kože na tabanima i nožnim prstima. U teškim slučajevima se ipak mogu pojaviti vodeni plikovi. Isto tako usled vlage može nastati pucanje kože između nožnih prstiju. To pucanje kože je pogodno za razvoj sekundarnih infekcija. Ako se ne leče, gljivice stopala mogu zahvatiti i druge delove tela.

SASTAV MELEM PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA I GLJIVICA: 
13 lekovitih biljaka: zova, divizma, kantarion, hajdučka trava, rastavić, prečica, čičak, neven itd. hladno ceđeno maslinovo ulje, čist biljni i pčelinji vosak, propolis i etarska ulja čajnog drveta, eukaliptusa i lavande.

KONTRAINDIKACIJE MELEM PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA I GLJIVICA: 
Nema kontraindikacija.

 

Sve proizvode sa sajta www.MelemOnline.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MelemOnline.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELEM PROTIV VIRUSNIH BRADAVICA I GLJIVICA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *