Select Page

Description

Bio-Maka – Podignite nivo energije i poboljšajte adaptaciju na stres

Detoxamin Bio-Maka

Bio-Maka pored toga što je potpuno opravdano dobila titulu „prirodnog afrodizijaka“, jer stimuliše libido i plodnost, maka, zahvaljujući svom specifičnom nutritivnom sastavu, podiže opštu otpornost organizma na bolesti i podstiče fizičko i mentalno zdravlje.

Ona je prirodan i veoma efikasan regulator hormonske ravnoteže primenljiv na oba pola i sve starosne grupe. Mladim osobama maka se preporučuje kao pomoćno sredstvo u terapiji steriliteta, za povećanje libida i plodnosti, kod poremećaja menstrualnog ciklusa i predmenstrualnog (PMS) sindroma, kao i kod hormonskih disbalansa.

Kao jedna od najefikasnijih adaptogenih biljaka, maka poboljšava adaptaciju na stres i značajno podiže nivo energije.

Naučna istraživanja potvrdila su efikasnost make za povećanje broja, količine i kvaliteta spermatozoida, kao i za stimulaciju seksualne želje i aktivnosti. Može biti od pomoći kod problema sa erekcijom, pa je mnogi smatraju i zamenom za Vijagru bez kontraindikacija.

Zahvaljujući sposobnosti da održava hormonsku ravnotežu, maka ublažava simptome menopauze (valunzi, noćno znojenje, suvoća vagine, promene raspoloženja), i andropauze. Sportisti su populacija kojoj se posebno preporučuje uzimanje make kao suplementa, jer povećava izdražljivost i snagu, a dokazano smanjuje nivo mlečne kiseline u mišićima. U kombinaciji sa detoxaminom smanjuje i formiranje slobodnih radikala čime se ubrazava oporavak sportista nakon treninga i takmičenja.

Maka nema neželjenih efekata i kontraindikacija, pa se može koristiti i duži vremenski period.

Maka (Lepidium meyenii) – biljka poreklom sa Anda, je jedina poznata kultivisana biljka za ljudsku ishranu koja raste u ekstremnim uslovima na nadmorskoj visini od preko 3500 metara. Spada u adaptogene biljke jer uspostavlja ravnotežu u organizmu i omogućava telu da se lakše prilagodi fizičkim, hemijskim, biološkim i psihičkim uticajima iz spoljašnje i unutrašnje sredine.

 

Način upotrebe

Preporučena dnevna doza: 3 puta dnevno 1-2 kapsule, uzimati sa malo vode.

90 kapsula
Aktivni sastojci po kapsuli: Koren peruanske make/ Lepidium meyenii/ iz organskog uzgoja 500mg

 

Sve proizvode kompanije Energetix pogledajte OVDE

Sve proizvode sa sajta www.Top-ShopOnline.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.Top-ShopOnline.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bio-Maka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *