0

Nema proizvoda u korpi

Select Page

AiRiZ higijenski ulošci – set

3,960.00 рсд

Description

AiRiZ higijenski ulošci – set  sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima.

Tokom menstruacije, žene su naročito izložene infekcijama. Menstrualna krv predstavlja savršenog posrednika za razvoj bakterija i virusa. Zbog toga je veoma važno koristiti visoko kvalitetne higijenske uloške, koji obezbeđuju udobnost i sigurnost tokom ovog jedinstvenog perioda.

SVOJSTVA

Za maksimalnu zaštitu, AiRiZ Higijenski ulošci imaju 8 slojeva. Prvi, koji je u kontaktu sa kožom,  je tanak sloj svile i pamuka koji obezbeđuje brzo upijanje tečnosti. Zahvaljujući ovome, TIENS higijenski ulošci koji upijaju tečnost tri puta brže nego ostali ulošci na tržištu. Drugi sloj sadrži aktivni kiseonik i negativne jone.  Treći sloj je super-upijajući i zadržava vlagu, sprečavajući curenje sa strane. Preostali slojevi su, redom:  4 – sloj koji propušta vazduh,  5 – sloj koji se sastoji od makromolekula koji imaju svojstva brzog upijanja i zadržavanja vlage, 6 – sloj koji propušta vazduh, 7 – sloj koji ne propušta vlagu, ali ipak “diše” i 8 – sloj lepka u vidu trake koji je nanet celom dužinom uloška, obezbeđujući  njegovu stabilnost na donjem vešu.

Posebna svojstva higijenskih uložaka koji sadrže kiseonik i negativne jone:

– dozvoljavaju protok vazduha, istovremeno obezbeđujući osećaj suvoće,

– visoko upijajući gornji sloj obezbeđuje prirodan osećaj suvoće i ne uzrokuje iritaciju,

– visoko apsorbujući sloj zadržava tečnost i sprečava curenje,

– upotreba sloja koji sadrži kiseonik i negativne jone sprečava razvoj bakterija, ima protivupalna svojstva i sprečava neprijatne mirise.

SERIJA PROIZVODA

U AiRiZ seriji higijenskih proizvoda za žene, mogu se naći tri proizvoda, dizajniranih da zadovolje specijalne potrebe žena u tri uzastopne faze menstrualnog perioda:

  • AiRiZ Dnevni pamučni higijenski ulošci sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima
  • AiRiZ Noćni pamučni higijenski ulošci sa aktivnim kiseonikom i negativnim jonima

Pravilan izbor vrste higijenskih uložaka garantuje, ne samo odgovarajući nivo udobnosti i zaštite, već pomaže da se smanje troškovi korišćenja uložaka.

Sve proizvode Tiens – Tianshi Srbija možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji, Austriji i dr.

Proizvode kompanije Tiens – Proizvodi na bazi Kineske Tradicionalne medicine možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 063/342-380

zdravljeizkine-com_dugme-za-newsletter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AiRiZ higijenski ulošci – set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *