Alfa Aktiv

CENA 19470.00

POZOVITE NAS ili POPUNITE FORMULAR ZA UPIT KLIKOM OVDE 

Pozovite 063/342-380 ili pošaljite mejl na zdravljeonlineshop@gmail.com

Opis

Alfa Aktiv – negativno jonizovan i aktivan antioksidans

 

Alfa Aktiv je prvi proizvod na svetu negativno jonizovan i aktivan antioksidans. Sadrži 78 živih enzima i ima visoku ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) jedinicu, koja ga svrstava u jake zaštitnike ćelije pa samim tim i celog organizma.

Sastoji se od vode, prirodnog meda (7,5%), voćnog koncentrata crne ribizle (3,5%), voćne aronije (3,5%), glukozno – fruktoznog sirupa, regulatora kiselosti – limunska kiselina, jabučna kiselina, mlečna kiselina, vitamina C, vitamina B3, seleniuma, joda i vlakana.

Aktivni sastojci – ARONIJA – snaga anticijanina, CRNA RIBIZLA – moć polifenola, MED – bogatstvo od 78 živih enzima, vitamini i minerali. Obogaćena je negativnim jonima, a 16 litara soka je smešteno u malu bočicu od 20ml.

Zahvaljujući obilju aktivnih hranljivih materija Alfa Aktiv je moćan prirodni antioksidans koji štiti ćelije od slobodnih radikala. To se postiže procesom smanjenja oksidativnog stresa i tako se organizmu dostavljaju aktivne supstance koje štite od istog.

Alfa Aktiv proizvod otklanja 90% bolova u mišićima, odlično se pokazala kod aerobnih i anaerobnih treninga i odmah nakon primene povećava kapacitet pluća do 16%. Znatno pomera prag aerobnih promena i ubrzava oporavak nakon fizičkog opterećenja.

Efikasno otklanja patogene, viruse, bakterije i gljivice za koje se smatra da su izazivači preko 80% raznih bolesti. Čisti organizam od toksina, tačnije neutrališe kiselost organizma, vraća pravilnu ćelijsku jonizaciju i garantuje apsorpciju 95% hranljivih materija.

Količina Alfa Aktiv proizvoda je direktno proporcionalna stepenu ćelijske degeneracije u tkivima i organima. Intenzitet bolesti i stil života (zajedno sa načinom ishrane) uslovljavaju vreme koje je potrebno da se izbace štetne materije iz organizma. Alfa Aktiv se takođe najbolje pokazala i kod sportista.

Proizvod je upisan u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod brojem: 21031/2022 od 04.07.2022.

Jedinstvena cena za naše distributere: 19.470 din

Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kao i o načinu njegovog poručivanja popunite sledeću formu:

Sve proizvode sa sajta www.MelemOnline.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajta www.MelemOnline.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380

 

 

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Alfa Aktiv“