Detoksikacija Clean Slate tečnim zeolitom

Detoksikacija soli teških metala – Provereno sa Clean Slate

CLEAN SLATE  ima sposobnost čistiti organizam od teških metala i toksina na svim nivoima. Što ga čini jedinstvenim. Mnoštvo svedočanstava korisnika Clean Slate-a je najbolja preporuka

Jedinstveni preparat za dubinsku detoksikaciju. Čistiti organizam na svim nivoima.

Clean Slate je dobijen iz klinoptilolita. Posebnim tehnologijama , hidrolizacija , nanotizacije, razbijanja na fragmente. Od nano veličine do 100 mikrona. To mu daje mogućnost da uđe u svaku stanicu organizma. Očisti je od teških metala, toksina i svega lošeg taloženog vremenom.

Zbog male veličine čestica može prodreti tamo gde ostali detoks proizvodi ne mogu. Može ući u svaku ćeliju tela  i na taj način postiže veći učinak izlučivanja teških metala iz celog tela..

Dodani minerali Velikog slanog jezera i askorbinska kiselina , vit C.. Prijatan, slankasto-kiseli okus.

Očišćen organizam je zaštićeniji i otporniji na sve izazove koje donosi savremeni način života i njegove prebrze promene. Clean Slate će podržati telo u onom što mu je prirodna mogućnost – samoobrana. Samoisceljenje.

Detoksikacija tela je ključ zdravlja. Kako stalno unosimo otrove u sebi tako ih povremeno ili stalno trebamo čistiti.

Zašto detoksikacija teških metala?

Praktično od rođenja naš organizam izložen je solima teških metala. Kako se kumuliraju u telu tako je i veća šteta koju čine svakom organu.  Organizam postepeno slabi. Istraživanja su pokazala da preko pupčane vrpce majke na svoje bebe prenose toksine. Od majki na bebe bilo je preneseno oko 287 vrsta toksina, uključujući i živu.

Zašto uzimati Clean Slate?

Zbog male veličine čestica može prodreti tamo gde ostali detoks proizvodi ne mogu. Može ući u svaku stanicu tela  i na taj način postiže veći učinak izlučivanja teških metala iz celog tela.

Clean Slate podržava pasivno sistemsko uklanjanje i detoksikaciju teških metala, organskih zagađivača, glifosata, virusnih čestica, spora plesni, bakterijskih bio-toksina kao i drugih postojanih hlapljivih organskih spojeva i zauvek hemikalija.

Ima antioksidativni učinak.

Koja su to iskustva kod uzimanja Clean Slate?

TEŠKA PSORIJAZA.

10 godina boluje od psorijaze. Bolne, kraste koje svrbe, na nogama i rukama i počele po trbuhu. Teške, debele, ružne naslage, .

Koristi 10 kapi x 2 Clean Slate.

Sada normalna koža i može obući što želi.

Mark

Mnoštvo svedočanstava korisnika Clean Slate-a je najbolja preporuka. Prisustvujte jedinstvenim online predavanjima na temu detoksikacije soli teških metala i čujte iskustva ljudi koji su koristili jedinstveni preparat Clean Slate za detoksikaciju teških metala. Saznajte zašto je Clean Slate toliko delotvoran u čišćenju teških metala i drugih otrova.  Te postavite svoja pitanja o svemu.

Da dobijete više informacija o Clean slate kliknite OVDE

ZOOM webinari sa svedočanstvima korisnika: Svaki ponedjeljak za naša govorna područja, u 21 sat.

Svaki utorak u 20 sati, Dr Dori Naerbo , tematska predavanja.

Laboratorijski potvrđeno putem analize urina:

430% povećano izlučivanje žive iz tela u samo 7 dana nakon konzumiranja 10 kapi Clean Slatea dva puta dnevno.

Postoje li nus pojave pri ​korištenju Clean Slate?

Clean Slate dobija se iz 100% prirodnog minerala. Nema nuspojava i ne izaziva alergijske reakcije. Kristal ima nultu hranjivu vrednost i nije dodatak prehrani niti je lek. Deluje na uklanjanje loših toksina.  Pasivno uklanjanje toksina omogućava telu da radi vrlo zanimljive stvari. Dakle, svaki “efekt” za koji smatrate da je negativan, može biti samo odgovor vašeg tela na radu kako bi očistio dio nereda u sebi.

Učinak upotrebe klinoptilolita je istinska sistemska detoksikacija tela. Mogli bi postojati znakovi detoksikacije koji su specifični za svako pojedino telo.

Priključite se našim webinarima. Čujte najnovija iskustva širom sveta.

Kako naručiti Clean Slate tečni zeolit?

Clean Slate naručujete online preko web shopa američke  kompanije ROOT. Plaćanje karticom.

 Preparati se dostavljaju poštom iz Srbije za Srbiju a za druge Balkanske zemlje iz Slovenije.

Stižu na kućnu adresu danas za sutra ako naručite do 12 časova za Srbiju i naravno ako ima na lageru a za Balkanske zemlje od 5 do 8 radnih dana. 

Kreirajte svoj račun i naručite klikom na link za registraciju:

NARUČI KLIKOM NA LINK therootbrands.com/tecnizeolitroot

Za sve detaljnije informacije nazovite nas na: POZOVITE ODMAH +38163342380 ili na mejl zdravjeonlineshop@gmail.com

Gde da dobijem detaljnije informacije o Clean Slate?

Detaljnije informacije o Clean Slate možete da dobijete ako se upišete na našu mejling listu gde dr Saša Avakumović kroz devet videa objašnjava kako i ko može da koristi Clean Slate i na koji način.

Klikni na link i priključi se mejlin listi i pogledaj devet videa.

KLIKNI OVDE

.

Mnoštvo pozitivnih iskustava i zadovoljnih potrošača su najbolja preporuka za Clean Slate.

DOSTAVA  ŠIROM SVETA!

 Kompanija dostavlja u sve zemlje EU, Šviajcarsku, Švedsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Ameriku,  Kanadu, Australiju, Rusiju, Japan, Ukrajinu, Novi Zeland, Meksiko, Kazahstan, Ganu. Keniju…